ServiceNow

Laat het potentieel van ServiceNow los op jouw bedrijf

ServiceNow biedt een krachtig, veilig en gebruiksvriendelijk platvorm aan waarin al het werk en informatie kan samengebracht worden. We stellen vaak vast dat werknemers hun werk beheren in Excel, mail, SharePoint, Lotus Notes of met post-its. Dit leidt vaak tot niet optimale processen en tijdsverspilling.

Applicatie ontwikkeling kan dit probleem oplossen, maar het traditionele ontwikkelen kan niet tegemoet komen aan de vereisten van de huidige snel evoluerende digitale markt. ServiceNow beschikt over een gedeeld applicatief ontwikkelingsplatvorm voor zowel mobiel als web ontwikkelingen. Hiermee kan je eenvoudig en supersnel applicaties bouwen die jouw digitale transformatie mee vorm kunnen geven.

DIGITALISEER JE WORKFLOWS, ZODAT JE KAN DOEN WAT JE GRAAG DOET.

De reden waarom veel organisaties email en Excel gebruiken is omdat hun werknemers vertrouwd zijn met de gebruikersinterface en omdat een appicatie redelijk snel kan ontwikkeld worden. ServiceNow biedt ook net dezelfde voordelen aan, en daarenboven een krachtig en veilig platvorm om business applicaties te bouwen.

Wil je meer weten? Contacteer ons
Menu